wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Altijd zwemmen met een zwembad overkapping

Met onweer en bliksem ook kunnen zwemmen? Eindelijk kan ik het! Nadat ik een zwembad had laten leggen door BodyFit, begon het weer om te slaan en werd het winter… Nu kon ik mijn zwembad een hele tijd niet gebruiken, dacht ik. Op een gegeven moment heb ik het bedrijf toch even een belletje gepleegd naar het bedrijf om te vragen of zij een goed alternatief hadden. En ja hoor! Ik kreeg te horen dat ze me ook een zwembad overkapping konden aanbieden. Dus weer even een afspraak gemaakt om te gaan kijken bij BodyFit. Na een aantal vragen over wat ik graag zou willen qua zwembad overkapping, pikte de medewerker er zo een product uit wat precies bij mij in de smaak viel.

Schoon zwembad

Nu mijn zwembad overdekt is blijft het beschermd tegen viezigheid en insecten etc. Nu hoef ik ook geen takjes of blaadjes meer uit het zwembad te vissen en ook heb ik geen last meer van vogelpoep. Kortom, is het een hele zinvolle stap geweest om even te bellen voor een oplossing.

Met alle weersomstandigheden zwemmen

Eerder kon ik nooit zwemmen als het regende of als er veel wind was. Nu lig ik in mijn eigen privé zwembad als het buiten dondert en bliksemt! Geen gevaar of iets dergelijks. Ook scheelt het een hoop kosten voor mij, het water blijft langer warm door de geïsoleerde wanden van de overkapping. Wederom weer een succes rondom het zwembad! Keep up the good work BodyFit, ik ben een terugkomende en vaste klant van jullie!