wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Wij gaan een palmboom kopen

Waar kun je een palmboom kopen? Dit is iets wat wij al een lange tijd willen realiseren, echter hadden wij steeds maar geen geschikt bedrijf gevonden. Bij onze tuincentrum in de stad hebben zij ook voldoende planten, alleen zijn de kosten mij hier te hoog. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om verder te gaan zoeken op het internet. Er moet toch een bedrijf bestaan die voordelig is in de aanschaf en alsnog goede kwaliteit levert?

Snel gevonden

Doordat ik online was gaan zoeken kwam ik terecht op de website van Mypalmshop.nl. Hier kun je zowel online bestellen alsmede in de winkel van dit bedrijf! Wat mij direct opviel was dat zij aantrekkelijke kosten hanteren voor prachtige planten. Dit kon ik gewoonweg niet voorbij laten gaan en ben wat dieper in het assortiment gaan kijken. Tot mijn verbazing kun je hier een palmboom kopen, overigens hebben zij meerdere soorten in het assortiment. In ieder geval kun je hier slagen voor meer groen in huis en dat voor een betaalbare prijs!

Nu dat ik graag meer groen in huis wil hebben, heb ik ervoor gekozen om het online te bestellen. Ik was wel erg benieuwd hoe dat zij de planten gaan inpakken voor verzending maar daar kom ik snel genoeg achter! Mijn bestelling snel geplaatst en heb het ook erg snel in huis mogen ontvangen. Prachtige kwaliteit heb ik in ontvangst mogen nemen.