wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Zo kwam ik dus uit bij loodgieter Voorschoten

loodgieter Voorschoten

lommers installatiebedrijfZoals jullie inmiddels al van mij gewend zijn, geef ik wekelijks tips omtrent het thema wonen. Vaak uit eigen ervaringen zowel negatief als positief. Zo had ik laatst een lekkage bij mij op de badkamer. Dit probleem speelde zich eigenlijk al langer af. Steeds wanneer ik uit de douche stapte zag ik wat water liggen. Ik dacht in eerste instantie dat die door mijzelf kwam, wanneer ik de douche dus uitstapte. Echter na verloop van tijd kwam hier steeds meer water te liggen. Omdat dit dus niet alleen onprettig maar ook gevaarlijk is, ging ik dus op zoek naar een loodgieter.

loodgieter VoorschotenOmdat ik in de regio Voorschoten woon, zocht ik dus naar een loodgieter Voorschoten. Ik kreeg toen al direct enkele aannemersbedrijven en nam dus gelijk met de eerste contact. Omdat ik hier per direct geholpen kon worden had ik dan ook gelijk voor deze firma gekozen. Qua service zit het bij deze firma dus wel snor.

Dit is misschien wil interessant voor jullie?

toiletToen ik eenmaal in gesprek ging met de loodgieter Voorschoten bleek dat zij meerdere diensten aanbieden. Dit in de vorm van een contract. Wanneer je dit afsluit ben je verzekerd van verschillende zaken. Zo krijg je meerdere malen per jaar controle voor de verwarmingsleidingen en cv. Verder word je direct geholpen wanneer er iets kapot is. Lijkt me dus een goede deal, vandaar dat ik het ook deel met jullie. Indien je nog meer informatie over deze firma wil, kun je ook hun website bezoeken, deze heet loodgieterwassenaar.nl. Voor vragen over dit artikel kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.