wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Vastgoed Spanje te koop?

Is er uberhaupt iets in de trend van vastgoed Spanje te koop? Wij zitten er namelijk erg hard over na te denken om een woning in Spanje aan te schaffen zodat wij hier tijdens de vakantie naartoe kunnen gaan. Al moet ik wel zeggen dat wij een maximum qua budget hebben. Gelukkig is ons budget ruim genoeg om een leuke woning in het buitenland te vinden. Nu zal je denken dat het vrij eenvoudig is om een woning te vinden, toch viel het ons aardig tegen. Wij hebben namelijk tot op heden geen leuke woning gevonden in Spanje. Totdat een vriend van ons kwam dineren!

Perfect!

Tijdens dit diner kwam het ter sprake. Hij wist van het feit dat wij graag een tweede woning erbij willen hebben. Hij heeft zelfs aangeboden om mee te helpen zoeken! Hier vertelde hij ons dat hij stiekem al had gezocht op het internet en een tal van bedrijven had verzameld. Uiteraard hebben wij dit ook al gedaan waardoor wij het zijn gaan bekijken. Hier bleek dat de website van Puurspanje niet in ons lijstje voorkwam. Zou dit dan onze redding kunnen zijn voor de zomervakantie?

Gevonden!

Nadat wij uitgegeten waren hebben wij de laptop op tafel gezet. Hier zijn wij natuurlijk meteen gaan kijken op de website van Puurspanje. Je raadt het nooit! Het eerste woning welke wij hadden gezien was ook meteen de woning waar wij verliefd op zijn geworden. Zou het dan toch?