wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Beton op maat gezocht op het internet

Sierbetononline

beton op maatMijn zoektocht naar beton op maat, heb ik online verricht. Dit omdat ik het in de lokale bouwmarkt maar niet kon vinden. Wij zijn op dit moment namelijk druk bezig om de keuken te renoveren. Echter zoeken wij geen “standaard” keuken die iedereen heeft. Wij zijn druk opzoek naar een keuken die nog niemand heeft en dat is een stuk lastiger. Oftewel, wij willen graag ons eigen ontwerp in een keuken zien te realiseren. Nu lijkt dat niet zo moeilijk, echter moet je dan wel een bedrijf zien te vinden die je hiermee van dienst kan zijn.

Groothandel bezocht voor inspiratie

Als eerste zijn wij naar de groothandel toe gegaan. Dit omdat wij beide opzoek waren naar voldoende inspiratie qua de kleuren die wij willen gebruiken. Door in de winkel zelf te staan kun je een beter beeld krijgen van de kleur. Wel zo prettig als je opzoek bent naar een unieke kleur voor in je eigen keuken toch? Al vrij snel hadden wij diverse kleurcodes genoteerd en konden wij weer huiswaarts. Nu moesten wij alleen nog opzoek naar een bedrijf die voor ons de keuken kan realiseren. De kleur is op zich niet van toepassing op dat moment, dit kunnen wij later zelf ook realiseren natuurlijk.impregneer

Beton op maat voor een scherpe prijs!

Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik terecht gekomen op de website van Sierbetononline.nl. Op deze website zag ik al vrij snel dat het mogelijk is om door dit bedrijf een keukenblad te ontwerpen. De offerte hadden wij er direct uitgedaan en het beton op maat werd door hen berekend. Nog geen uur later kregen wij al een offerte retour met het totaal bedrag wat het gaat kosten. Tot mijn grote verbazing waren de kosten lager dan dat wij een standaard keuken zouden aanschaffen. Hierdoor heb ik niet langer gewacht en via de telefoon aangegeven dat het akkoord is.