wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Een nieuwe tuin

logo-bto-tuinenIs de tuin bij uw woning wel eens toen aan een opknapbeurt maar heeft u hier zelf geen tuin voor? Dan is het wellicht verstandig om eens contact op te nemen met een hovenier die al het werk voor u uit handen kan nemen. Een Hovenier weet bovendien exact wat u bedoeld als u uitlegt wat de wensen voor uw nieuwe tuin doorgeeft. Op basis van de wensen wordt eerst een ontwerp gemaakt voor de nieuwe tuin. Maar het zou geen hovenier zijn als het daarbij bleef, wij bieden een alles in een oplossing. Ook als u behoefte heeft aan tuinonderhoud kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen. Dan komt er periodiek een tuinman langs die er voor zorgt dat alles up to date blijft.

Alles in één

Een alles in een oplossing houdt in dat u niet langer verder hoeft te zoeken naar specialisten die u tuin mooi kunnen maken. Of het nou gaat om tuinontwerp – of onderhoud, het kan allemaal geregeld worden. Daarnaast heeft u wellicht speciale wensen, die kunnen ook ingevuld worden. Zo hebben we bijvoorbeeld vaker mensen geholpen met een nieuwe vijver of schutting.

Een nieuw tuinontwerp

Het aanleggen van een nieuwe tuin begint altijd met een ontwerp. Op basis van u wensen kunnen onze ontwerpers aan de slag. Dan krijgt u eerst een concept die pas definitief wordt gemaakt als u akkoord bent.

De aanleg van uw tuin

Voordat we beginnen met de tuinaanleg is er een hoop voorbereiding nodig. De ontwerpen moeten klaar zijn, maar ook moet u tuin gereed gemaakt worden. Dit doet u door alle accessoires eerst te verwijderen, dat maakt het werken in de tuin een stuk eenvoudiger.