wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Kunst Terneuzen blijft prachtig

Voor mensen zoals ik is het vrij lastig om op zoek te gaan naar goede kunst. Waar koop je die en het belangrijkste hoeveel gaat het kosten?kope

Deze vragen stel ik mezelf continu wanneer ik op zoek ga naar kunst. Door op het internet te zoeken naar kunst ben ik terecht gekomen  op de website van Kunst Terneuzen. Dit bedrijf staat erom bekend wegens het verkopen van prachtige kunst, precies zoals ik het graag in huis haal. Ik heb het dan over de website van Utopia Keramiek!

Sinds ik bij hun op de website heb gekeken ben ik spontaan verliefd geworden over de kunst wat verkocht wordt. Je raadt het al, mijn auto aangezet en ben naar de winkel gereden, wilde het toch echt met mijn eigen ogen beleven.

Te veel gekochtworkshopraku3-200x300

Mijn reis ging dan ook naar Terneuzen waar ik kunst kon bekijken wat ik aantrekkelijk vond. Uiteindelijk bij de winkel aangekomen en moet toch eerlijk zeggen dat ik vrij zenuwachtig was. Niet zozeer om de kunst maar meer om het feit dat ik niet met een auto vol naar huis wilde gaan. Kunst Terneuzen Was dan wel de winkel voor mij en bij binnenkomst kon ik mijn enthousiasme niet meer in bedwang houden, met mijn volle auto weer terug naar huis!

Meer