wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Verjaardag voorbereidingen

Ik vier binnenkort mijn verjaardag. Ik ben 21 geworden en ik vind dat ik het wel goed mag vieren. Eerst was ik gewoon met een paar vriendinnen bij mij thuis en dronken we wat wijntjes. Nu wil ik het wat groter aanpakken. Ik vond het een leuk idee om het buiten te vieren. Het is prima weer en hopelijk regent het niet. Zo wilde ik ook een vuurkorf voor de warmte en wat licht in de avond. En natuurlijk moest ik drankjes halen en het allemaal leuk versieren.

Versieren van de tuin

Met het versieren had ik allerlei ballonnen gehaald in een rosé kleur. Ook een sjerp met jarige jet erop. Daarnaast had ik leuke kaarsjes voor wat sfeerverlichting. En toen ik kwam op sfeerverlichting dacht ik dat kaarsjes niet genoeg ligt gaven. Ook te veel kaarsjes is misschien een beetje gevaarlijk als iedereen wat heeft gedronken.

Verschillende verlichting

Dus ik ging kijken naar sfeerverlichting en kwam op LED buitenverlichting. Op de site ledstrip-specialist vond ik allerlei soorten led verlichtingen. Deze LED verlichting is geschikt om buiten te gebruiken, ze hebben dan ook een bepaalde beschermingswaarde.

De buitenverlichting heeft veel voordelen zoals dat het energiezuinig is, het is waterbestendig, het geeft een mooi lichteffecten, het is verkrijgbaar in alle kleuren, het is te bedienen vanuit het huis, ook heb je 2 jaar garantie en heeft het een lange levensduur. Natuurlijk zitten er ook nadelen aan. Het nadeel is dat de afstandsbediening er apart bij moet worden besteld.

Zo veel keus

Je hebt verschillende soorten LED verlichting zoals LED buitenlampen, LED tuinspots, LED Wall Washers, LED strips en LED bouwlampen. Vanuit alles leken de LED strips of de LES tuinspots het leukst om te plaatsen. De tuinspots kan je gemakkelijk in het aarde zetten met een aardepin. Ook zijn de LED strips erg handig, deze zijn namelijk bestendig tegen water. Dus koos ik voor de strips deze zijn makkelijk te plaatsen en stel het gaat regenen gaan ze niet kapot.

Duurzaamheid voorop

Ook is LED verlichting energiezuinig, op deze manier kan de verlichting lang aan blijven staan zonder een te hoge energierekening. Natuurlijk is dit ook duurzaam tegenwoordig erg belangrijk. Daarnaast gaat de verlichting ook veel langer mee dan traditionele verlichting. En natuurlijk alle kleuren die je wil kan je aanzetten. Op de site kon ik ook erg goed filteren naar wat ik precies wilde. Aangezien er veel aanbod is, is het lastig om een keus te maken wanneer je door alles heen moet spitten.