wonenmetjose.nl

Alles over wonen, verbouwen, stijlen en meer

Opzoek naar een partner voor utiliteitsbouw

tekening

ramenDe school waar ik werk is in qua leerlingen in korte tijd gegroeid. Het gebouw waarin wij gevestigd waren was ook te oud geworden en kon maar net het aantal leerlingen aan. Samen met de organisatie van de school was ik medeverantwoordelijk voor het vinden van een partner voor utiliteitsbouw.

Het bedrijf

Heel toevallig heeft mijn broer laatst een huis laten bouwen en ik kan mij goed herinneren dat dit bedrijf een ontzettend goede naam had. Omdat ik ook verantwoordelijk was voor het zoeken naar een partner voor utiliteitsbouw heb ik gelijk mij broer gebeld om te vragen of hij de naam van het architecten bureau voor mij had. Hij heeft mij gelijk het nummer en de naam van dit bedrijf naar mij gestuurd. Voordat ik contact op zou nemen wou ik eerst weten of zij daadwerkelijk aan utiliteitsbouw deden. Op de website zag ik dat zij eigenlijk een full service architecten bureau zijn. Voordat ik dit architecten bureau zou voorleggen tijdens de vergadering, heb ik eerst contact gehad.

tekeningTijdens de vergadering heb ik dit bedrijf voorgelegd en heb ik verteld welke informatie ik al ingewonnen had. De organisatie was onder de indruk van het portfolio en heeft uiteindelijk zelf contact opgenomen met dit architecten bureau.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een goed ontwerp voor de school. De laatste paar aanpassingen moeten nog gedaan worden maar voor de rest gaat alles heel erg goed. Het bedrijf heeft tot nu toe alleen maar goed gecommuniceerd en omdat ik dit bedrijf had voorgesteld ben ik heel erg blij dat dit allemaal goed gaat!